PD i përgjigjet Ramës: Nuk ka frikë për koronavirusin, ka frikë nga qytetarët që duan ndryshimin pas 8 vitesh dështime të tij

Partia Demokratike ka reaguar ndaj akuzave të bëra nga Edi Rama gjatë ditës së sotme në Rrogozhinë. PD shprehet në një deklaratë për shtyp se, Rama nuk ka frikë nga koronavirusi, por ka frikë nga ndryshimi që do të sjellin qytetarët shqiptarë.

REAGIM I PARTISË DEMOKRATIKE

Rama nuk ka frikë për koronavirusin. Ai ka frikë nga qytetarët shqiptarë që duan ndryshimin pas 8 vitesh dështime të tij. Është koha që Shqipëria të fitojë dhe Rama të humbasë!