“Zhgënjimi dhe abuzimi 8 vjeçar do të marrë fund në 25 prill”, Salianji takim me banorë të Drithasit në Korçë

Socialistët thonë kur vijnë zgjedhjet në Drithas varim xhaketën sepse çfarëdo të ndodh, ata sërish do të na votojnë. “Le ta provojnë të vijnë këtë herë deputetët e PS”, tha një prej banorëve të fshatit.

Zhgënjimi dhe abuzimi 8 vjeçar do të marrë fund në 25 prill. Të ndalim vjedhjen e tokave që po i merren banorëve të fshatit të Drithasit! T’i rikthejmë shpresën dhe tokën këtyre njerëzve punëtorë! T’i japim subvencionet që u takojnë dhe t’i kthejmë fëmijët nga emigracioni! #Bashkëpërndryshim ✌️ 🇦🇱