Në Cukalat për herë të fundit investime janë realizuar kur komunën e kishte PD

Nga Tomor ALIZOTI

Në Cukalat për herë të fundit investime janë realizuar kur komunën e kishte PD-ja.

E drejtuar nga djalë i zonës dhe njeri i gjendur, banorët kishin një derë ku të trokisnin për çdo problematikë.

Pas ndarjes së re territoriale, Cukalati dhe fshatrat u lanë pas dore.

Asnjë investim në infrastrukturë apo në subvencione.

Rruga kryesore është tërësisht e amortizuar. Zero mirëmbajtje. Zero investim i ri.

Qeveria qendrore e ka lënë në harresë. Bashkia e Urës Vajgurore vetëm se ka rritur taksat dhe tarifat vendore.

Partia Demokratike synon ta rishohë ndarjen territoriale, duke e vënë atë në shërbim të komunitetit dhe jo të pushtetit.

Plani ynë e kthen vëmendjen tek fshati, forcon fermerin, rrit ekoniminë.

#ShqipëriaFITON

#VotoPD

2