Salianji: Liboniku është dëshmia se s’ka më bastione të pathyeshme!

Ervin Salianji: Liboniku është dëshmia se s’ka më bastione të pathyeshme! 🇦🇱Të gjithë i janë bashkuar ndryshimit.✌️ Asnjë ditë për të humbur me të djeshmen. Sot të gjithë jemi bashkë për të mbështetur të vetmen alternativë serioze, Partinë Demokratike.✌️ Faleminderit me ❤ për energjitë dhe pritjen Liboniku.✌