Njerëzit duan ndryshimin, Belind Këlliçi: T’i hapim rrugë vendit për një kryeministër normal

Procesi i dëmshpërblimit nga tërmeti ka qenë i padrejtë dhe shumë familje kanë marrë pak ise aspak. Xhaferr Zela është një nga kryefamiljarët, që tregon lënien në mëshirë të fatit pas një shpërblimi që nuk munlon asgjë. Ai i tha kandidatit për deputet, Belind Këlliçi, se mori vetëm 600 mijë lekë për banesën e dëmtuar.

4 kurorë jetojnë në këtë banesë në periferi të Tiranës, në Vishnje, me dëmtime të rënda strukturore jashtë dhe brenda saj. Përveç hallit të tërmetit, kryefamiljari tregoi edhe pamjaftueshmërinë e pensionit dhe talljen që u bëri qeveria, me gjoja rritjen e pensionit.

“Janë vetëm 2 mijë lekë të vjetra në 8 vjet, nuk del për asgjë”, tha Xhaferri, i cili theksoi se mezi po priste ndryshimin.

“Duroni edhe 4 javë, duroni deri në 25 prill dhe do ta ndryshojmë bashkë. Të largojmë këta, që t’i hapim rrugë Shqipërisë për të patur një kryeministër normal”, u shpreh Belind Këlliçi.