Pluku me infrastrukturë si në mesjetë! Mjerimi ndjehet në çdo familje. Marrin ushqime me listë për të jetuar

Kandidatet per deputete ne qarkun e Fierit, Saimir Korreshi dhe Jakup Beqiri ishin te pranishem ne cdo familje te Plukut. Dikur nje fshat qe mbidhte pjesen e shqiptareve te persekutuar nga sistemi komunist serish vazhdon te jete i tille pavaresisht ndryshimit te emrave, thote nje banore. Ne vazhdojme kalvarin e persekutimit sepse ketu tek ne nuk ka infrastrukture. Sa here ka zgjedhje na premtojne dhe me pas harrojne . Kjo ka ndodhur me pushtetaret aktual ketu e 8 vite. Mjerimi ndjehet ne cdo familje. Ende listat me ushqime nuk u jane ndare per te jetuar.

Nuk flasim per vendet e treta afrikane qe jetojne ne geto por ne realitetin shqiptar qe eshte nje geto me vehte per cdokend qe rastis te shkoje ne Pluk te Lushnjes.

Ne takimet dere me dere me banoret e Plukut, pjese e njesise administrative Golem, Bashkia Lushnje ndeshesh me te njejta probleme por ndoshta me specifike persa i perket infrastruktures.

Asnje ivestim, rruget e brendeshme tejet skandaloze te mbushura nga vete banoret me inerte te nxjera nga riparimet e shtepive te tyre pa kanalizime ujrat e zeza ne siperfaqe te depozituara rreze avllive apo mureve rrethues, shumica e lagjeve ishin nje skandal i vertete. Akesat e banoreve te pa numerta ne adrese te qeverisjes ne te gjitha nivelet e saj , varferia ulur kembekryq ne çdo familje dhe shpresat e tyre ishin shuar te gjithe shpreheshin “jetojme kot, te pa shprese”.

Dilni me 25 Prill shkoni tek kutite e votimit dhe me voten tuaj beni ndryshimin , votoni per veten tuaj per familjet tuaja per femijet tuaj per te ardhemen e tyre , votoni per ekonomine tuaj familjare per xhepin tuaj dhe jo te pushtetareve . Jeta juaj do te ndryshoje ju meritoni me shume votoni Partine Demokratike , votoni per Lulzim Bashen Kryeminister.

#FitonShqipëria
#fitonPluku

2 29

3 16