Kudo shihet zhgënjimi dhe mashtrimi nga qeverisja e rilindjes, Lodovik Hasani takime me banorët e fshatrave të Pukës

Kandidati i PD për qarkun e Shkodrës, që mbulon zonën e Pukës dhe të Fushë-Arrëzit, Lodovik Hasani zhvilloi sot një takim me banorët e Njësisë Administrative Rrape, të bashksië Pukë, të cilët vuajnë pasojat e mungesës së investime dhe të braktisjes totale nga qeverisja 8 vjecare e Edi Ramës.

Në këtë takim, kandidati Hasani, vuri theksin tek nevoja për zgjidhjen afatgjatë të problemit të tyre dhe për këtë, ai solli në vëmendje planin konkret të PD, që synon të ofrojë rikuperimin total të zonave të harruara, që po bóshatisen dita-ditës, duke ndërhyrë me investime në infrastrukturë dhe subvencione financiare për bujqësinë, përmes së cilës realizohet skema e plotë e mbështetjes për banorët e këtyre fshatrave.

“Jam i vendosur në këtë mision që kam nisur, u shpreh Hasani, pasi banorët fisnik të këtyre anëve meritojnë vëmendje të posacme ën adresimin e zgjidhjeve të mjaft problematikave me të cilët ndeshen.

“Kudo shihet zhgënjimi dhe mashtrimi që banorët e Pukës dhe të të gjithë Shqipërisë kanë nga qeverisja e rilindjes, e cila me pseudoreformat dhe mungesën e një vizioni zhvillimor e kanë zhytur vendin në pashpresshmëri dhe në një gjendje dëshpërimi kolektiv, -do të nënvizonte kandidati Hasani, i cili ftoi banorët të votonin PD si alternativën e nxjerrjes së vendit nga kthetrat e një grupi njerëzish që kanë marrë peng të ardhmen e vendit, si dhe të votonin numrin 6 në kutizat rendore të listës së kandidatëve të PD së qarkut Shkoder, që përkon me emrin e tij, si garancia e duhur për përfaqësimin e Pukës në Kuvendin e Shqipërisë.

Lodovik Hasani, është një kandidat mjaft i mirëpritur për zonën e Pukës, pasi reputacioni dhe vlerat qytetare që ai dëshmon, japin një entizuasëm të madh për maksimalizimin e votës, duke synuar një rezultat të bindshëm që e rendit Pukën në top-listën e fitoreve spektakolare të PD.

Fshati Breg i Njësisë Administrative Rrape, Bashkia Pukë, totalisht i braktisur gjatë këtyre 8-viteve të qeverisë së “Rilindjes”. Takimi bashkëbisedues me këta banorë fisnik ishte shumë miqësor, duke ndarë me ta nevojën emergjente që politika të kthejë sytë nga qytetarët dhe të veprojë për zgjidhjen e problemeve të tyre.

Jam i vendosur në këtë mision që kam nisur me motrat e vëllezërit e mi pukjanë.

Voto PD nr.9
Voto Lodovik Hasani nr. 6

✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻

#25Prill
#BreguFiton
#LulzimBashaKryeministër

44 2

333