Alizoti në Otllak: Qeveria nuk investoi asgjë, sot ka nisur ca punë thjesht për t’i hedhur votuesve hi syve

Drejtuesi politik i PD për Qarkun e Beratit, Tomor Alizoti zhvilloi sot një takim me banorët e Otllakut. Alizoti u shpreh se, në 8 vite e gjithë zona u la në harresë. Qeveria qendrore nuk investoi asgjë. Pushteti lokal, përveçse rriti për familjarët dhe bizneset taksat dhe tarifat lokale, nuk ka realizuar asnjë investim konkret. Ai tha se, Partia Demokratike angazhohet për ta ndryshuar këtë realitet!

Otllaku është njësia administrative më e madhe e Beratit. Në të ndodhen biznese të rëndësishme për jetën ekonomike të qytetit.

Në 8 vite e gjithë zona u la në harresë. Qeveria qendrore nuk investoi asgjë. Pushteti lokal, përveçse rriti për familjarët dhe bizneset taksat dhe tarifat lokale, nuk ka realizuar asnjë investim konkret.

Disa punë të nisura në këtë prag fushate, janë thjesht për t’i hedhur votuesve hi syve, të shtyra nga interesi i ngushtë elektoral.

Partia Demokratike angazhohet për ta ndryshuar këtë realitet!

Ulja e taksave, krijimi i një klime të mirë ekonomike, jo vetëm që do të rrisë mirëqenien dhe ekonominë, por do të krijojë edhe vende të reja pune.

#PartiaDemokratike
#VotoPD-AN 9
#ShqipëriaFITON

1 31

2 28