Ervin Salianji: Korça si kurrë më parë!

Ervin Salianji: Korça si kurrë më parë ❤️

Motivim i jashtëzakonshëm për të punuar me ju dhe për të risjellë fitoren ✌️ Faleminderit për besimin Lagjia 7 🙏

Të punojmë të gjithë bashkë edhe këto 28 ditë për të dhënë një leksion demokracie përmes votës në 25 prill 🇦🇱 #Bashkëpërndryshimin #pd9