Basha poston foton me të rinjtë: Qytetarët e Elbasanit e dinë tashmë: Në 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton!

Basha poston foton me të rinjtë: Qytetarët e Elbasanit e dinë tashmë: Në 25 prill Rama humb dhe Shqipëria fiton!

1 28