Basha poston videon: Ka gjëra që mund të jenë pjesë e imagjinatës, por ka gjëra që realisht mund të ndryshojnë! Besojeni!

Basha ka një mesazh për shqiptarët: Ka gjëra qe mund te jene pjesë e imagjinatës. Por ka gjëra që realisht mund të ndryshojnë.
Besojeni!

Zbardhja e videos:

Mbylli sytë dhe imagjino
Imagjino sikur Shqipëria fiton Kupën e Botës
Imagjino sikur Dua Lipa të këndonte në dy vjetorin e vajzës tënde.

Imagjino Mesin që nënshkruan kontratë me Tironën dhe Kristianon me Partizanin.
Hej, ngadalë! Ca gjëra janë të pamundura, por rritja e pagave është e mundur!
Hapja e vendeve të reja të punës është e mundur!

Krijimi i vendeve të punës është i mundur!
Futja në Bashkimin Europian është e mundur!

Ta marrim këtë mundësi me të dyja duart dhe të votojmë për ndryshim në 25 prill.