La një fëmijë të vogël dhe bashkëshorten për të shpëtuar jetën e kolegëve të punës

Ky është 33-vjeçari Arjan Sala, punonjës i sigurisë në një magazinë në Tiranë, ku pasditen e të mërkurës ra zjarr dhe prej shumë orësh nuk dihet asgjë për fatin e tij.

Tymi dhe gazrat vazhduan të përhapen edhe dje, duke e bërë më të vështirë ndërhyrjen e forcave të specializuara, për shkak edhe të asfiksisë së mundshme.

As sot nuk ka ende asnjë të dhënë për gjendjen e punonjësit të sigurisë.