PD hap nesër fushatën për fitoren e zgjedhjeve të 25 prillit

PD nis nesër fushatëm e fitores të zgjedhjeve të 25 prillit që do ti paraprijë një ndryshimi të madh të vendit. Opozita shkon në zgjedhje me një mbëhstetje të madhe popullore dhe rezultati pritet që të jetë historik.

Pritet, që nesër në orën 17:00 të zhvillohet ceremonia e PD në Sheshin “Nënë Tereza”.
Në këtë ceremoni, së bashku me krydemokratin Lulzim Basha, do të jenë të pranishëm edhe të gjithë kandidatët e Partisë Demokratike, në 12 qarqet e vendit.