Plas lufta në PS e Lezhës, Pjerin Ndreu grushta me prefektin e PS

Ish-kryeministri Sali Berisha ka denoncuar në faqen e tij në Facebook, një përplasje fizike në shtabin elektoral të PS-së në Lezhë.
Sipas denoncuesit, kryetari i Bashkisë, Pjerin Ndreu dhe prefekti Gjokë Jaku janë përleshur me grushte me njëri-tejtrin.

Denoncimi i ish-kryeministrit Sali Berisha: Rrihen me grushta Pirini dhe Gjoke Jaku ne shtrofullen elektorale!
Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital! sb

Pershendetje zoti kryeminister. Ne baze te informacioneve qe kam direkt nga shtabi elektoral i PS pardje pas nje sherri te madhe dhe shkembimit te akuzave te renda per njeri tjetrin jan rrahur me grushte prefekti Gjoke Jaku dhe kryetari i bashkise Pjerin Ndreu.Ngjarja ka ndodhur ne shtabin elektoral brenda ne bashkine e lezhes. Te fala.