Basha përmend raportin e PNUD: Taksa progresive e Ramës varfëroi shtresën e mesme

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, e nis ditën e hënë me një tjetër mesazh për atë që ai e quan “100 dështimet e Ramës në 8 vite”.

Sot, kryedemokrati ngre pyetjen nëse e pasuroi apo e varfëroi shtresën e mesme taksa progresive. Në përgjigjen e tij, referuar dhe raportit të PNUD, Basha thekson se taksa progresive e varfëroi shtresën e mesme.

Mesazhi i Bashës:
33 ditë deri më 25 prill. 100 dështimet e Ramës në 8 vite.
E pasuroi apo e varfëroi teksa progresive shtresën e mesme?
Përgjigja: E varfëroi! Raporti i PNUD: Taksa progresive “varfëroi” shtresën e mesme, gjysma ulën konsumin.