Sondazhi i ri, 65% e shqiptarëve: Rama duhet të ikë!

Janë 67.9 për qind e qytetarëve që kërkojnë zëvendësimin e Ramës si drejtues qeverie. Ndërkaq 64.8 për qind e shqiptarëve nga ana tjetër mendojnë se vendi ka nevojë për një ndryshim dhe fillim të ri

Vetëm 17.5 për qind e qytetarëve mendojnë se Rama duhet të vazhdojë të jetë si kryeministër.

Lidhjet e Ramës me oligarkët
Pikërisht kjo ka qenë edhe një nga pyetjet e sondazhit të katërt i kompanisë ‘Flame Tree Advisors’, që u prezantua në emisionin ‘Çim Peka LIVE’ në SYRI TV. Sipas sondazhit, 44% e shqiptarëve mendojnë se Edi Rama interesohet për një grup të vogël njerëzish dhe jo për nevojat e tyre.