Franca i bashkohet vendeve që ndalojnë vaksinën e AstraZeneca, ndërsa Rama i konsideron shqiptarët kavie

Franca i është bashkuar shteteve të cilat kanë ndaluar përdorimin e vaksinës së AstraZeneca. Vendimi i Francës është i ngjashëm me atë të Gjermanisë, për të pezulluar përdorimin e vaksinës si masë paraprake, ndersa ne Shqiperi Rama vzhdon te reklamoje kete vaksine pasi per te shqiptaret jane vetem kavie.

Pikërisht ka qenë Presidenti francez, Emmanuel Macron që e ka bërë të ditur lajmin. Franca bëhet shteti i radhës pas Gjermanisë, Italisë, Irlandës, Islandës, Norvegjisë, Danimarkës, Bullgarisë dhe Rumanisë që ndalon vaksinën AstraZeneca e cila dyshohet se shkakton mpiksje gjaku në trup që çon deri në fatalitet.