Berisha: Dënoj ashpër veprimin terrorist të Ramës kundër koalicionit opozitar

Ish-kryeministri Sali Berisha ka reaguar me një shenim të shkurtër në faqen e tij në Facebook pas pushtimit të zyrave te FRD nga policia bashkiake dhe ndërhyrjes së Presidentit të Republikës.

“Dënoj me ashpersinë më të madhe provokacionin puçist, terrorist të Edvin Drogës ndaj koalicionit opozitar’, shkruan Berisha në mesazhine tij.

Reagimi i plotë i ish-kryeministrit Sali Berisha:

Veprime puçiste terroriste të Edvin Drogës!

Urdheron pushtimin e zyrave të FRD pas nënshkrimit të marrveshjes me PD!

Presidenti në mbrojte të kushtetutës!

Dënoj me ashpersinë më të madhe provokacionin puçist, terrorist të Edvin Drogës ndaj koalicionit opozitar. sb