Dështoi takimi i Etilda Gjonit tek njësia 7!

Anetaret e PS braktisin Ministrat e PS prej vjedhjes se gjimnazit dhe dhurimit te nderteses per Carlo Bolinon. Cdo socialist kerkon gjimnazin, Etilda fshihet pas urdherit te Edit & Erionit. Humbje e thelle e PS ne njesine 7! Asnje qytetar me dinjitet nuk pranon vjedhjen e prones! Prona tek i Zoti! Gjimnaz per banoret jo pallate per lepiresit e Rames!