Ballina Kryesore Rama mbetet jashtë Parlamentit, pozicioni në listat humbëse…

Rama mbetet jashtë Parlamentit, pozicioni në listat humbëse…

Rama do të mbetet jashtë Parlamentit. Ai ka deklaruar se do ta vendosë veten në pjesën e listës që është me pikëpyetje, por zhvillimet e fundit politike dhe sondazhjet që tregojnë epërsi të opozitës e lënë atë jashtë liste.

Rama pritet të renditet në pozicionin 8 si në Vlorë dhe në Durrës. Nga ana tjetër do të rrezikojnë edhe Ervin Bushati me Elisa Spiropalin që do të kenë pozicionet 17-të dhe 18-të në Tiranë.

Sot Rama bëri publike emrat e kryesuesve të listave, të cilat ishin të gjitha gra ndërsa drejtuesit politik të qarqeve gjithashtu pritet të kandidojnë në pozicione kyçe të objektivave të PS.

Exit mobile version