Basha kampion i demokracisë/ Kreu i të rinjve të PPE: PD forca e vetme që do t’i japë Shqipërisë të ardhme europiane

Kreu i të rinjve të Partive Popullore Europiane, Carlo Angrisano ka shprehur të gjithë kënaqësinë e tij për takimin e zhvilluar sot me Lulzim Bashën, duke e quajtur si kampion të demokracisë.

Mesazhi i Angrisano nw Twitter

Unë qëndroj me krenari pranë kampionëve të vërtetë demokratik si @lulzimbasha_al dhe @BelindKellici që po luftojnë për të çliruar Shqipërinë nga @ediramaal. @pdshqiperi është e vetmja forcë politike që do t’i japë Shqipërisë … një të ardhme të prosperuar dhe evropiane. Ky është mesazhi im për të rinjtë shqiptarë!

basha1

33 1

55