Ballina Kryesore “Tallja me shqiptarët nuk ka fund”, Zhupa: Mos të largohen shqiptarët nga...

“Tallja me shqiptarët nuk ka fund”, Zhupa: Mos të largohen shqiptarët nga vendi i tyre, por të largojmë Edi Ramën!

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa: Mos të largohen shqiptarët nga vendi i tyre por të largojmë Edi Ramën!

Njeriu që u shkaktoi shqiptarëve emigrimin e dytë më masiv në 30 vite del e flet për eksodin! Tallja me shqiptarët nuk ka fund!

Nga qeverisja e dështuar e Edi Ramës, 500 mije shqiptarë u detyruan të emigrojnë në 8 vite dhe qindra mijëra të planifikojnë të ikin.

Sot duhet të reflektojmë dhe te bashkohemi që të largojme të keqen e madhe!

Mos të largohen shqiptarët nga vendi i tyre por të largojmë Edi Ramën!

Më 25 prill, Lulzim Basha i kthen Shqipërinë shqiptarëve! Rama humbet dhe Shqipëria Fiton!

Exit mobile version