Alibeaj me fermerët në Zharrëz: Qeverisja duhet të ketë fytyrë njerëzore, të prekë e të ndihmojë njeriun e punës!

Drejtuesi politik i PD për Qarkun e Fierit, Enkelejd Alibeaj është takuar me fermerët në Zharrëz. Alibeaj shkruan në një postim në Facebook se, qeverisja duhet të ketë fytyrë njerëzore, të prekë e të ndihmojë njeriun e punës! Fermerët kanë vlerësuar programin Basha për bujqësinë.

Postimi i plotë i Alibeajt

Ne Zharrez, me fermeret!

Mjafton nje bisede e drejtperdrejte me fermerin te kuptosh padrejtesite e medha qe iu ben kjo qeveri! Te zhytur ne borxhe, subvencionet qe i marrin 2-3 duar, treg i pasigurt, prodhim qe hidhet ne perrua, dhe mali i halleve te jeteses se perditeshme qe duhet perballuar!

Qeverisja duhet te kete fytyre njerezore, te preke e te ndihmoje njeriun e punes, ndaj i falenderoj keta fermere qe vleresuan programin ekonomik te Lulzim Bashes per bujqesine:

– 100 milion euro mbeshtetje direkte

– 50 milion euro per infrastrukture bujqesore

– karta e identitetit do te jete NIPT-i i fermerit

– procedure e thjeshte per perfitimin e subvencionit

– perjashtim nga detyrimet fiskale per 3 vite

– garantim i tregut dhe promovim te prodhimit bujqesor!

#Shqipëriafiton ne 25 prill!

2 23

1 25