Jo vetëm Najada, por edhe Covidi do të jetë kandidat i PS!

Nga Ylli DYLGJERI

Në këto zgjedhje jo vetëm Najada po edhe Covidi do t’jetë kandidat i PS.

Fjalor: siç ka mitologjia greke Iliadën, ne shqiptarët kemi Najadën. Najada është miti që të çon ne parajsë,

pas Zanave, Orëve dhe Katallanit me një sy. Najada është me dy sy, pa vetulla, pa qerpikë, dhe e kuqe.

I vdekuri para se të mbyllë sytë mërmerit: Ta shof edhe një herë Najadën… dhe shkon në parajsë.

cov