Grida Duma: Në fshatin e bukur dhe ‘të harruar’ të Spillesë!

Takim me banorë në fshatin e bukur dhe ‘të harruar’ të Spillesë.

“Është gjynah, na pyesin turistat ku është qendra e fshatit dhe nuk dimë çfarë ti themi se s’kemi as qendër, asnjë stol, vetëm kioska të vjetra”.

2 18

3 12