Bardhi takon të rinjtë në Librazhd: Të bashkuar dhe energjikë, më 25 Prill ata do sjellin ndryshimin!

Drejtuesi politik i PD në Qarkun e Elbasanit, Gazment Bardhi është takuar me të rinjtë e Librazhdit.

Bardhi shkruan në një postim në Facebook se, të bashkuar dhe energjikë, më 25 Prill ata do sjellin ndryshimin!

Postimi i Bardhit

Të rinjtë kanë në dorë Librazhdin dhe Shqipërinë.

Të bashkuar dhe energjikë, më 25 Prill ata do sjellin ndryshimin! #ShqipëriaFITON

1 9

2 10

3 6

4 4

5 2