Ballina Kryesore Reagim i PD: Le të jemi shumë të qartë! Ne do të...

Reagim i PD: Le të jemi shumë të qartë! Ne do të fitojmë zgjedhjet më 25 prill. Nuk do të ketë bashkëqeverisje me PS!

Reagim i Partisë Demokratike

Le të jemi shumë të qartë për këtë:

Ne do të fitojmë zgjedhjet më 25 prill dhe do ta rrëzojmê këtë qeveri të keqe. Nuk do të ketë bashkëqeverisje ndërmjet PD dhe PS.✌️

Exit mobile version