Noka: Me paratë e tërmetit Rama ka abuzuar pafund! Nuk janë dëmshpërblyer të dëmtuarit, por militantët e Rilindjes

Kordinatori politik i PD për Kamzën, Flamur Noka ka vijuar me takimet e banorët e prekur nga tërmeti.

Noka shkruan në një postim në Facebook se, me paratë e tërmetit qeveria e Edi Ramës ka abuzuar pafund! Nuk janë dëmshpërblyer të dëmtuarit, por militantët e Rilindjes.

Postimi i plotë i Nokës

Me paratë e tërmetit qeveria e Edi Ramës ka abuzuar pafund!

Nuk janë dëmshpërblyer të dëmtuarit, por militantët e Rilindjes.

I premtova këtij xhaxhai se pas 25 prillit, do të japin llogari përpara qytetarëve dhe drejtesisë, të gjithë përgjegjësit e kësaj katrahure.