Me Rininë, për Rininë!

Nga Bujar LESKAJ

U takova dhe bashkëbisedova sot me të rinjtë e lagjes “Kushtrimi” pë programin e PD.
Të gjithë bashkë për ndryshimin e madh që kërkon Shqiperia në 25 Prill.

Është ndryshim që e kërkon ekonomia jonë, e kërkon shoqëria jonë, e kërkon rinia, e kërkojnë prindërit tanë, e kërkon Kombi yne…

Dhe ky ndryshim mund të vijë vetëm nga Partia Demokratike dhe Rinia progresiste shqiptare!

#RiniaFiton💪💪💪💪💪✌✌✌✌✌
#ShqipëriaFiton🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱

2 8

3 4