Ballina Aktualitet Fëmijët janë e ardhmja jonë!/ Basha poston videon me një mesazh të...

Fëmijët janë e ardhmja jonë!/ Basha poston videon me një mesazh të veçantë

Kryetari i PD, Lulzim Basha gjatë takimeve të përditshme me qytetarët, ka zhvilluar edhe takim të veçanta. Basha ka postuar një video në një takim me fëmijë.

Postimi i kryetarit Basha

Fëmijët janë e ardhmja jonë!

Për ta duhet të sjellim shpresën që u nevojitet dhe ndryshimin për të cilin kemi nevojë të gjithë!

Exit mobile version