Ballina Politikë Paloka: Rama po e kupton se do të shkojë në shtëpi në...

Paloka: Rama po e kupton se do të shkojë në shtëpi në 25 prill. Është koha për ndryshim!

Reagim i Nënryetarit të PD, Edi Paloka

Rama është në panik sepse ai e kupton se ka nisur fundi i tij. Rama e kupton se ai do të shkojë në shtëpi në 25 prill.

Ne do të sjellim ndryshimin për Shqipërinë: shpresë të re për të gjithë dhe plane serioze pune në të gjitha fushat ku Rama ka dështuar për 8 vite- ekonomi, shëndetësi, arsim, emigracion, infrastrukturë. Koha jote mbaroi, Rama! Është koha për ndryshim!

Exit mobile version