Ballina Politikë Video/ Zbulohet mashtrimi i rradhës nga Rama, Ina Zhupa: Projekti i hekurudhës...

Video/ Zbulohet mashtrimi i rradhës nga Rama, Ina Zhupa: Projekti i hekurudhës Tiranë-Rinas i vjedhur nga Katari

Zëdhënësja e PD, Ina Zhupa: Projekti i hekurudhës Tiranë-Rinas i vjedhur nga Katari

Projekti që prezantoi Rama i hekurudhës Tiranë-Rinas- Durrës është i vjedhur nga hekurudha e Katarit në Doha e prezantuar në 2016, lehtësisht e aksesueshme në youtube.

Rama vazhdon talljet me shqiptarët në ditët e fundit në qeveri duke ju treguar përralla me kopje 3D.

Asgjë nuk ka në plan të nis ashtu sic asgjë nuk bëri në 8 vjet!

Rama ka dështuar!

Shqiptarët nuk besojnë më tek mashtrimet dhe propaganda boshe. Më 25 prill ai humbet dhe gjithë Shqipëria Fiton!

Exit mobile version