Ballina Politikë Sondazhi/ Rritet PD, opozita në avantazh të madh ndaj Ramës, 54.6% e...

Sondazhi/ Rritet PD, opozita në avantazh të madh ndaj Ramës, 54.6% e qytetarëve: Basha do të ishte kryeministër më i mirë!

Pjesa e katërt e sondazhit ‘Flame Tree Advisors’, që u publikuar në ‘Çim Peka LIVE’ ishte dhe më e rëndësishmja.

Të pyetur se për kë do të votojnë qytetarët nëse zgjedhjet do të mbaheshin sot, PD është rritur.

Sipas sondazhit për PD-në do të votojnë nga 33.9 deri në 36.8 përqind.

PS ka pësuar rënie, dhe për të do të votonin nga 38.5 deri në 40.1.

Nëse do të votohej sot, në total, kolacioni i Opozitës së Bashkuar do të fitonte me një diferencë të konsiderueshme.

Sipas sondazhit Opozita e Bashkuar mund të marrë nga 46.0 deri në 49.1 për qind të votave.

Më poshtë tabela

54.6 % e qytetarëve mendojnë se Basha do të ishte kryeministër më i mirë

Kush do të ishte kryeministër më i mirë; Lulzim Basha apo Edi Rama.

Qytetarët mendojnë se kreu i opozitës do të ishte një kryeministër më i mirë se Edi Rama.

Nga sondazhi i ‘Flame Tree Advisors’ janë 54.6 për qind e qytetarëve mendojnë se Basha është një kryeministër më i mirë se Edi Rama.

Ky i fundit ka marrë vetëm 36.5 për qind të sondazhit.

Exit mobile version