Basha poston foton e marrëveshjes me LSI dhe ka një mesazh për shqiptarët

Sot bashkuam forcat, të sigurt për të sjellë ndryshimin në Shqipëri. Më 25 Prill ne premtojmë se Rama do të ikë dhe ne do të fillojmë të punojmë për qytetarët e Shqipërisë! 🇦🇱✌️

11