Enkelejd Alibeaj vijon takimet: Në 25 Prill i japim fund të keqes. Puna në fshat do të shpërblehet!

Ne fshatrat e qarkut te Fierit, tregohet shumë qartë prapambetja 8 vjeçare, për shkak të mosmbajtjes së premtimeve nga qeveria. Kordinatori politik i qarkut Fier Enkelejd Alibeaj bisedoi me banorw tw fahatit Vlosh në Roskovec, nje zone e harruar nga pushteti i cdo niveli! Prania e qeverise ndihet vetem me gjoba dhe taksa. Enkelejd Alibeaj theksoi se, ky realitet duhet te ndryshoje me vote me 25 prill, duke u bashkuar rreth ndryshimit pavaresisht bindjeve politike.

“Ka 8 vite qe ekonomia dhe ounet jane ne vendnumero. Nje vend i bukur, pjellor, por qe eshte shpopullusr ingjithi, sic kanndodhur ketu. Kjo eshte drame e madhe. Nuk eshte as vendnumero, eshte kthim pas. 25 prilli eshte dita qe do te zgjidhe shume gjera. Qe djemte te mosnikin, qe te rifilloje edhe njehere mbeshtetja per bujqesine, qe prodhimi juaj te shitet. Zgjidhja eshte te behemi bashke, pa asnje lloj dallimi. T’i japim fund të keqes! Boll me me këta! Te fundit ne punesim, por te paret ne gjoba e ne taksa. Nw planin e Lulzim Bashes ka mbështetje per fshatin, qe puna e bujqve, e blegtoreve te konvertohet ne para”, tha Alibeaj.