Ballina Editorial Para se të votoni kujtoni faturat, gjobat dhe çdo të keqe që...

Para se të votoni kujtoni faturat, gjobat dhe çdo të keqe që ju ka bërë rilindja

Nga Gerti Alim Fregjaj
Departamenti Antikorrupsionit në Partinë Demokratike

Aq shumë është konsumuar rilindja sa po përdor çdo skemë të mundshme për vota. Së fundmi vërehet investimi tek aleatët e saj, por nuk ka skemë që i shpëton nga humbja antishqiptarët më të mëdhenj që ka parë Shqipëria.

Çdokush nga ne duhet të mendojë për familjen e tij, për fëmijët e tij, për vendin e tij. A mund t’i rrisim fëmijët tanë në Shqipëri apo alternativa e vetme do jetë kurbeti dhe t’i lëmë të babziturit të pasurohen më shumë duke na vjedhur gjithsecilin prej nesh.

Nuk ka rëndësi logo e Partisë, por individi sa i mirë është si person, sa i fortë është, sa i bukur është, etj. Nëse është aleat, vegël apo ka % mundësie t’i bashkohet rilindjes pas votimeve është kundra çdo kujt prej nesh.

Mos u gënjeni nga fushata e rilindjes. Kujtoni jetën e vështirë, faturat, gjobat, çdo të keqe që ju ka bërë rilindja në pushtet prej 8 vitesh, 96 muajsh.

Alternativa më e mirë dhe pa mundësi bashkimi me rilindjen është Partia Demokratike e Shqipërisë.

#shqiperiafiton
#kryeministriishqiperise
#LulzimBasha 🇦🇱🇦🇱✌🇦🇱🇦🇱

Exit mobile version