Ballina Politikë Duma me fermerët në Kavajë: Shqipëria nuk ka qenë kurrë kaq mbrapsht...

Duma me fermerët në Kavajë: Shqipëria nuk ka qenë kurrë kaq mbrapsht sa në këto 8 vite!

Kordinatorja e fushatës së PD për Kavajën, Grida Duma është takuar ditën e sotme me fermerë në Luz të Vogël, ku ka theksuar se indrustrializimi i bujqësisë është qëllimi jonë.

Duma shkruan në një postim në Facebook se, është detyrimi jonë të mbështesim dhe fuqizojmë këtë sektorë! Shqipëria nuk ka qenë kurrë kaq mbrapsht sa në këto 8 vite!.

Postimi i plotë i Grida Dumës

Bujqësia është sektori lokomotivë i ekonomisë shqiptare!

Indrustrializimi i bujqësisë është qëllimi jonë.

Është detyrimi jonë të mbështesim dhe fuqizojmë këtë sektorë!

Shqipëria nuk ka qenë kurrë kaq mbrapsht sa në këto 8 vite!

Rininë duhet ta rikthejmë me çdo kusht!

#25Prill #ShqipëriaFiton

Exit mobile version