Ballina Politikë Çollaku: 8 vite janë sulmuar, janë persekutuar, por kanë qëndruar të palëkundur...

Çollaku: 8 vite janë sulmuar, janë persekutuar, por kanë qëndruar të palëkundur për PD

Kryetarja e Degës nr.2 të PD në Tiranë, Mirlinda Çollaku vijon takimet me strukturat e partisë në këtë njësi për zgjedhjet e 25 prillit. Çollaku shkruan në një postim në Facebook se, demokratët në këtë njësi për 8 vite janë sulmuar, janë persekutuar, por kanë qëndruar të palëkundur e të pathyeshëm për PD e pranë PD…

Postimi i plotë i Çollakut

8 vite opozitë, 8 vite janë sulmuar, janë persekutuar, por kanë qëndruar të palëkundur e të pathyeshëm për PD e pranë PD…

Këta janë shtylla kurrizore dhe falë tyre sot ka frymë e shpresë për ndryshim!

PD do të jetë përherë mirënjohëse me demokratët

#dega2 jeni thjesht më të mirët!

You simply rock!

#qendrojmebashke

#fitojmebashke

#25prill2021

#shqiperiafit

Exit mobile version