Ballina Politikë Agron Shehaj: Sipërmarrësit duan mundësi dhe kushte më të mira biznesi, njerëzit...

Agron Shehaj: Sipërmarrësit duan mundësi dhe kushte më të mira biznesi, njerëzit kërkojnë punë!

Ish-deputeti i PD, Agron Shehaj vijon takimet me qytetarët dhe bizneset në njësinë 7 në Tiranë.

Shehaj shkruan në një postim në Facebook se, vendi ka nevojë për ndryshim ekonomik, sipërmarrësit duan mundësi dhe kushte më të mira biznesi, ndërsa njerëzit kërkojnë punë.

Postimi i plotë i Agron Shehajt

Vendi ka nevojë për ndryshim ekonomik: sipërmarrësit duan mundësi dhe kushte më të mira biznesi, ndërsa njerëzit kërkojnë punë. 25 prilli është mundësi për këtë ndryshim. #ShqipëriaFiton

Exit mobile version