Ballina Editorial Vetmia përballë bashkimit!

Vetmia përballë bashkimit!

Nga Ylli MANJANI

Marrëveshja e PD me partitë e tjera për të garuar si koalicion në zgjedhje është gjëja e duhur.

Nuk duhet të ketë qenë negociatë e lehtë, por e domosdoshme. Bashkimi në një koalicion i të djathtës tradicionale, integrimi i natyrshëm i PDIU në votën e djsthtë dhe, veçanërisht ribashkimi me kontribuesit historikë të PD që themeluan FRD, janë arritje të mëdha të Lulzim Bashës.

Koha dhe momenti politik e kërkonte edhe LSI në këtë ushtrim të përbashkët politik. Por edhe aq sa është arritur nuk është pak.

Tani palët janë të qarta:

Ai, i vetmuari që e kupton vetëm Fatos Nano, përballë të gjithë të tjerëve.

Vetmia përballë bashkimit.

Duhet të jesh sociopath të zgjedhësh të rrish me vetminë…

Exit mobile version