“Po vjen Edvini”! Berati në shtetrrethim! Jo vetëm Garda, ushtria dhe policia, por edhe qentë minazbulues…

Nga Gazment AZIZI

Sot qyteti i Berati u zgjua nën terrorin e uniformave blu, kontrolli i çdo skute dhe grope jo vetëm nga policia apo ushtria por edhe nga qentë minazbulues…

Për një moment, mendova se shteti është ngritur në këmbë nga ndonjë akt terrorist i mundshëm.

Por kur mësova se në Berat do të vinte shoku Edvin, thashë erdhi fundi i botës, se ai vetë është terrori dhe pandemia më e madhe e këtij qyteti dhe të gjithë qytetarëve shqiptarë!

Pandemi që në 25 prill do ti bëjmë vaksinën e duhur!

#melulzimbashën

#dhepartinëdemokratike

#ShqipëriaFITON