Berisha publikon videon: Ky është transporti urban në Tiranën e Veliajt

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar një video, ku shikohet se transporti urban në Tiranë, ushtron aktivitetin pa asnjë masë kundër pandemisë Covid-19.

Autobuzi urban është tejet kapacitetit i mbushur me njerëz, pa respektuar distancën dhe pa maska.

“Ky është sot transporti publik i Lal Plehut”, shkruan Berisha në Facebook.