Grida Duma: Asnjë taksë për atë që punon tokën, nafta me gjysmë çmimi për fermerët

Drejtuesja politike e PD për Kavajën, Grida Duma u shpreh gjatë një takimi me fermerë se, Partia Demokratike do japë për fermerët subvencione reale të bazuara në produktin direkt të punës.

Duma tha se, nuk do të ketë asnjë taksë për atë që punon tokën dhe nafta do të ketë përgjysmim të çmimit për fermerët.

Postimi i plotë në Facebook

“Shteti nuk ka asnjë funksion…rruga dhe çdo infrastrukturë tjetër janë në kushte mjerane! Duhet të largohemi nga ky vend, nuk ja dalim dot më”: janë këto fjalët e banorëve.

Partia Demokratike do japë për fermerët subvencione reale të bazuara në produktin direkt të punës.

Asnjë taksë për kë punon tokën dhe nafta do të ketë përgjysmim të çmimit për fermerët.

Më 25 Prill Shqipëria Fiton!

1 86

3 45