Basha: Ulja e taksës nga 15 në 9%, çlirim i jashtëzakonshëm për financat e sipërmarrjes shqiptare

Kryetari i PD, Lulzim Basha shprehet se, ulja e taksës nga 15 në 9% do të jetë një çlirim i jashtëzakonshëm për financat e sipërmarrjes shqiptare.

Basha shkruan në një postim në Facebook se, më shumë para mbeten në duart tuaja që të investoni më shumë, të prodhoni më shumë dhe të hapni më shumë vende të reja pune me paga më të larta.

Postimi i Bashës

Ulja e taksës nga 15 në 9% do të jetë një çlirim i jashtëzakonshëm për financat e sipërmarrjes shqiptare. Më shumë para mbeten në duart tuaja që të investoni më shumë, të prodhoni më shumë dhe të hapni më shumë vende të reja pune me paga më të larta. #SHQIPERIAFITON