Gazetari zbulon skandalin seksual të Mosiut në zyrën e Presidentit, si e kapi Nano dhe e shantazhoi

Dritan KABA

SHKURT PER “PERSONALITETIN”, ALFRED MOISIU!
Alfred Moisiu personalitet me merita te veçanta!

Presidenti qe filloi i pari ankandet per emerimet ne Gjykaten Kushtetuese dhe Gjykaten e Larte!
Emerimet e tij te gjithe u hoqen nga vetingu si te korruptuar!

Emerimet ne Prokurori sollen njerez te paafte, te korruptuar dhe pa shtylle kurrizore, bashkkepunetore me krimin.
U kap duke bere seks ne zyren e Presidentit, por kryeministri Nano ne kembim te disa nga dekretet ne Gjykaten Kushtetuese dhe te Larte e mbyllen çeshtjen. Ne kete menyre u emerua “vampiri” i drejtesise Ardian Dvorani!

P.S. ne fakt ne ankandet e emerimeve ze vendin e dyte, se te parim per arritjet me ankandet eshte Kreshnik Spahiu me Bamir Topin! Ata ishin mjeshtrat e shkaterrimit te sistemit te drejtesise, por ata nuk vaksinohen se jane ne moshen 80 vjeç, se si personalitete jane me te medha!