Video/ Edhe ndihmat i ndajnë aty ku ka interes politik dhe jo te njerëzit që vërtetë kanë nevojë

Drejtuesja politike e PD për Kavajën, Grida Duma vijon takimet me banorët. Duma shkruan në një postim në Facebook se, edhe ndihmat pushteti lokal dhe qëndror i ndan aty ku ka interes politik e jo te njerëzit që vërtetë kanë nevojë!

Postimi i plotë

Edhe ndihmat pushteti lokal dhe qëndror i ndan aty ku ka interes politik e jo te njerëzit që vërtetë kanë nevojë!

Bashkia nuk përgjigjet për asnjë qytetar!

Mashtrojnë vetëm me qëllim të marrin taksat e qytetarëve që me shumë mund mbijetojnë!

Dëgjoj me përkushtim maksimal e marr zotim kur dëgjoj qytetarët të thonë; “Ne shpresat i kemi vetëm te Ju!”