Noka në Laknas denoncon gjendjen skandaloze në të cilën jetojnë banorët: Edi Rama ka mbetur vetëm te projektet 3D

Drejtuesi politik i fushatës për zonat e Kamzës, Paskuqanit, Vorës dhe Zallherrit, z. Flamur Noka, ishte në Laknas për të denoncuar gjendjen skandaloze në të cilën jetojnë banorët.

Laknasi është pjese e projektit “100 fshatrat”. Edi Rama ka garantuar Rilindjen Rurale, por që për Laknasin projekti ka mbetur vetëm në 3D.

“Rilindja Rurale rezultoi një gënjeshtër e madhe për banorët e Laknasit.

Sot, ky fshat është i mbuluar nga mbeturinat, me ndërtesa të vjetra të mbuluara me eternit, duke u kthyer në një rrezik për banorët e zonës.

Rrugët dhe trotuaret e Laknasit janë investim i bërë në kohën kur qeveriste Partia Demokratike.

Me Edi Ramën dhe Rilindjen, kjo zonë është zhytur në baltë, ka mbetur në vendnumëro!

Gjendja e Laknasit sot është shumë larg pamjes së një fshati turistik. Kjo situatë skandaloze ka ardhur si pasojë e keqqeverisjes, e abuzimeve dhe premtimeve të pambajtura nga Edi Rama”, u shpreh z.Noka.

11 7