Askush nuk ka më durim, PD i përgjigjet Ramës: Duhet të ikë me 25 prill që të ecë para Shqipëria

8 vite durim.

8 vite të lënë në baltë nga Edi.

Po askush nuk ka më durim. Shqiptarët nuk e kanë më luksin të durojnë.

Edi duhet të largohet që gjërat të ecin para.

Më 25 prill, Edi do të humbë dhe do të fitojë Shqipëria.