Reagim i PD: Edi Rama nuk bën dot në 4 vjet çfarë nuk bëri në 8 vjet. E la në baltë Shqipërinë!

Partia Demokratike ka reaguar ndaj Edi Ramës pas sulmeve të fundit që ka bërë ndaj PD dhe opozitës. Në raegimin e PD thuhet se, Edi Rama nuk bën dot në 4 vjet çfarë nuk bëri në 8 vjet. E la në baltë Shqipërinë!

Reagimi i plotë

Edi, ato që s’i ke bërë për 8 vjet, s’do t’i bësh për 4 vjet.

Të gjithë shqiptarët e dinë që e ke lënë në baltë Shqipërinë.

Vetëm ne mund ta sjellim ndryshimin dhe shpresën që i duhet Shqipërisë!

Më 25 prill fiton Shqipëria dhe humb Rama.