Gëzuar Pavarësinë Kosovë! Urimi special i ish-Kryeministrit Berisha

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka uruar sot Kosovën për Ditën e Pavarësisë dhe figurat historike që kontribuan fuqimisht në arritjen e kësaj dite. Kosova kremton sot 13-vjetorin e Shpalljes së Pavarësisë. Ceremoni shtetërore të shumta janë duke u mbajtur në të gjithë vendin.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Gëzuar Pavarësinë Kosovë!

Nderim përjetë, arkitektit të Pavarësisë së Kosovës, presidentit Ibrahim Rugova; komandantit legjendar Adem Jashari dhe të gjithë atyre mijëra e mijëra bijve dhe bijave të Kosovës që luftuan dhe flijuan jetën për lirinë dhe pavarësinë e saj! sb